1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481447 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2101320

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Vi behöver bygga långsiktigt. Wallinder och Styf kan bli våra nya Hedberg och Berglund, vi unga skickliga backar från närområdet som brinner för klubben. Vi har unga intressanta forwards från j20, Lindewall men framförallt Strömgren som spås gå i förstarundan i draften nästa år.

Vi behåller guldkornen från denna års trupp som exempelvis Karla, Svenningson, Hedberg, Aagaard Ohlsson Åhström. Det är lättare att bygga ett lag när redan grunden finns. Det blir bra, men vi behöver nog vänta ett två år till. Vi kommer bli ett topplag igen och då ska ingen corona stoppa oss.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
hockey_21: Jag tycker vi måste sluta med undanflykterna. MoDoiter är experter på att hitta på bortförklaringar till varför det går kasst. Hellkvist svek oss, domarna dömde fel, vi hade otur med skador, vi tappade hela truppen etc.

Sanningen är att det vi har fått uppleva är verkligheten för nästan alla satsande allsvenska lag. Oskarshamn tappade i princip hela truppen och åsnebrottaren, men gick ändå upp året efter.

Det är ju någonting uppenbart fel med attityden, vilket Björn var tidig med att påpeka. Som sagt, vissa här tyckte rent ut sagt att det var bra att vi åkte ur SHL, så att grannens grabb kunde få lira och att vi kunde bygga nytt i lugn och ro ungefär.

Dags att inse fakta. Vi har en bra arena, fantastiska supportrar, mängder av både nuvarande och forna NHL-stjärnor som kan agera poster boys. Bra track record med Tambellini, Rosdahl, Olofsson etc. I Covid-tider då det blir svårare och svårare för spelarna att hitta jobb borde MoDo vara en riktigt attraktiv arbetsgivare, och de som spelar i MoDo borde kämpa hårt för att få behålla sina jobb...

Så, dags att sluta skylla ifrån sig. Vi bör ligga topp-3 åtminstone. Nu får de se till att fixa detta med hårt arbete.
Låst ämne