1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481487 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2101433

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Ogie Ogilthorpe: Jo, jag har inte velat använda den ursäkten, men jag tror att exempelvis Olhaver har det väldigt jobbigt mycket pga av det. Framförallt sedan Nieminen klev av så är det korta, intensiva pass med väldigt högt tempo. Nieminen och många andra (och Modo historiskt) kör typ 120 minuterspass. Då orkar man inte hålla fokus och man kommer heller inte alls köra lika många max-åkningar.

Normalt ser man en nedgång hos de spelare som ändrar sin träning så. Jag vet inte om man fortfarande kan hävda att man är i den perioden eller om vi inte redan borde vara vana vid den träningar med tanke på hur lång tid det gått sedan vi gått på is. Dvs, jag vill inte använda det som ursäkt. Det är heller inte förklaringen till att spelsystemet inte fungerar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
J F K: Det enda som skulle ändras till denna säsong var aggresiviteten i egen zon. Är det där man inte har hittat rätt avvägning? Att man blir för passiva och krymper i boxen vilket också omöjliggör snabba uppspel. De gånger vi spelar bra är det ju inte så att defensiven fungerar mycket bättre utan snarare att vi slipper spela definsivt p.g.a bra forecheck.
Låst ämne