1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

337195 inlägg · 3885 ämnen

Inlägg #2103046

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Ja precis. Han vill nog precis som Sanny och Johan Franzén må ruskigt illa många dagar, åka på personlighetsförändringar, inte orka ta hand om sina barn, inte orka ta sig ut ur sängen ibland osv.

Det säger faktiskt en hel del om ditt människorförrakt. Skönt att inte alla resonerar som dig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nej, jag tycker att det är tråkigt, jättetråkigt att han blev skadad. Sen tycker jag att open ice-tacklingarna faktiskt borde tas bort helt för det räcker ju att en spelare likt Sundh är lite ouppmärksam för att en sån här tackling skall ta riktigt illa.
Sen ger jag inte mycket för disciplinnämnden heller då jag inte riktigt ser någon röd tråd i deras bedömningar ( jo möjligtvis att det blir hårda straff vid skada).
Det där med handväska och cigguttrycket kommer från, jag tror det var Kronwall angående just nivån i Sverige gällande denna typ av tacklingar samt hur många spelare åker som puckförare på öppen is tillsynes helt omedvetna om att de är tacklingsbara.
Förövrigt så lär jag ha blivit vansinnig om en Brynäsare råkat ut för det Sundh råkat ut för men det är väldigt svårt nu när hockeyn till stor del blivit en bedömningssport att inte se det hela genom färgade glasögon.
+1
Kommentera