1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

336334 inlägg · 3882 ämnen

Inlägg #2103051

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nej, jag tycker att det är tråkigt, jättetråkigt att han blev skadad. Sen tycker jag att open ice-tacklingarna faktiskt borde tas bort helt för det räcker ju att en spelare likt Sundh är lite ouppmärksam för att en sån här tackling skall ta riktigt illa.
Sen ger jag inte mycket för disciplinnämnden heller då jag inte riktigt ser någon röd tråd i deras bedömningar ( jo möjligtvis att det blir hårda straff vid skada).
Det där med handväska och cigguttrycket kommer från, jag tror det var Kronwall angående just nivån i Sverige gällande denna typ av tacklingar samt hur många spelare åker som puckförare på öppen is tillsynes helt omedvetna om att de är tacklingsbara.
Förövrigt så lär jag ha blivit vansinnig om en Brynäsare råkat ut för det Sundh råkat ut för men det är väldigt svårt nu när hockeyn till stor del blivit en bedömningssport att inte se det hela genom färgade glasögon.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:
Håller med om allt du skriver, man bör verkligen ta sig en funderare gällande open-ice, kostnaden för dem är väldigt hög sett till dagens fart.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Fast den här tacklingen skulle inte Kronwalls försvara heller för de tacklade inte sådär. De tacklade nord-syd och den där tacklingen är nog från nord-väst åtminstone!
+1
Kommentera