1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2108691

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Att inte köpa sig till framgång är idiotiskt. Du tjänar mer på att öppna plånboken och ta dig tillbaks till SHL så snabbt som möjligt. Att satsa på juniorer är en dålig ursäkt till att vara ett dåligt lag. En bra junior tar sig in i a-laget ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Ja, Leksand har ju verkligen varit en framgångssaga de senaste 20-30 åren eller vad det nu är. Hur många gånger har ni åkt jojo mellan ligorna nu igen?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Att köpa sig till shl lyckas nästan uteslutande aldrig, det enda som händer är att man dränerar ekonomin och tvingas till rekonstruktioner (känns det igen?)
Skulle man mot väldigt stor förmodan att ta sig upp så har man det problemet att man måste fortsätta att köpa spelare för att hålla sig kvar, dyra spelare som inte har klubbhjärta eftersom man inte spelat in sina juniorer som skall vara lagets billiga lösningar och framtida ryggrad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: andra dåliga ursäkter är att försöka stänga serien när man riskerar att åka ur SHL. En leksing ska väl vara jävligt ödmjuk i dessa tider?
Kommentera