1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2108707

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det handlar inte bara om att värva bra spelare, utan bra spelare med en bra inställning. En sak som Leksand har haft stora problem med historiskt men iår och förra året fått jackpotten med Hrivik, Cehlarik och Camper som alla kämpar till 1000% i alla byten även trots dem inte har något "klubbhjärta".

Det är svårt att etablera sig vilket är bevisat av många lag. Men att köpa ett bra lag och hoppas på att dessa värvningar funkar är den "enklaste" vägen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Känns som du kastar gatsten i glashus. Leksand var folkets lag, nu ogillar de flesta som dricker folköl Leksand.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Det du beskriver är en kostsam kortsiktig lösning som sällan funkar, visst kan det funka någon gång då och då men det är oerhört sällan det faktiskt slår väl ut.

Ja ni har en riktigt bra första lina som ni brände hela kapitalet på, men ändå är ni som bäst ett mittenlag i allsvenskan och vad händer nästa säsong om dessa spelare går vidare?, då måste ni lyckas med samma bedrift igen och mest troligen är ni inte bättre än ett mittenlag då också.
Det jag vill ha sagt är inte att klanka ner på er eller något lag öht utan jag tror helt enkelt att långsiktighet lönar sig i längden, vi (modo) har praktiserat i 10 år efter SM guldet att endast satsa på importer och nu spelar vi i AS, skillnaden nu är att vi spottar fram talanger som kan och kommer vara modo trogna både före och efter sina utlandsäventyr, en ryggrad till en billig penning.
Kommentera