1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480915 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115627

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: Jag har läst på, möjligtvis kan jag sansa mig men helt oavsett så är jag inte direkt exalterad på förhand.

Killen kommer ju in som en stjärncenter, den som ska leda första kedjan och lyfta laget, är detta en sådan spelare?, som aldrig spelat på stor rink och inte en match denna säsong....
jag tycker det osar flopp lång väg men jag hoppas verkligen jag har fel för annars har vi problem.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Gavelo:

Ok du har läst på, men tycker ändå att 7p på 7 matcher i AHL är dåligt och motiverar kommentaren att han inte ens lyckats leverera i AHL.

Sedan verkar du inte läst på, du skriver att han aldrig har spelat på stor rink. Hans collage lag har europeiska mått på sin rink tydligen så nog lär han ha vana av den stora isytan.

Vi vet inte innan ifall han kommer klara att leda offensiven, men det som är intressant är att det är en spelartyp vi helt saknar i laget så möjligheten att han får fart på offensiven finns iaf. Det positiva är väl att man verkar se vad som saknas iaf och söker sådana spelartyper till laget.

Ja jag tycker det är en chansning, men troligen en väldigt billig sådan i väntan på vad som händer med AHL. Vi kan inte vänta fram till januari att ta in någon med hopp att AHL inte ska komma igång eller vissa lag lägger ner säsongen. För drar det igång så står vi där. Men visst jag hade helst sett en etablerad AHL stjärna även om det kan gå åt helvete det med.
Låst ämne