1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115683

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Gavelo: Jag kan bli irriterad på Styfs uttalande. Igår handlade det inte så mycket om att förlora närkamper, som att vi spelade med huvudet under armen. Ja, vi kanske förlorade närkamper, men det jag verkligen tycker var mycket allvarligare var hur uruselt taktiskt vi spelade.
Noll försvarsspel. Inga uppspel som fungerade. Noll understöd i forecheck osv. Det blev spretigt och vi hjälpte inte varandra.

Vi hade kunnat vinna varenda närkamp och ändå förlorat matchen. Det känns som att vi inte såg samma match.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
J F K: Precis!
Visst är det nog svårt att analysera matchen direkt efteråt men samtidigt så har det varit exakt samma problem under alla 3 matcher på bortaturnén så nog när Per kunna svarat lite klyftigare.

Försvarspelet har ju varit samma lika hela säsongen, förstår inte varför vi envisas med att sjunka så djupt i egen zon, deras 6e mål när Lindgren och Wallinder backar ner till tekningscirklarna när AIK kommer i ett enmanna anfall... och får skjuta mål är ju helt obegripligt?!

Modo har stora problem över så många statiska delar dessutom:

12 i tabellen
9 i boxplay
11 i powerplay
3e mest utvisade laget
11 i skott på mål
Näst sämst i skott mot eget mål
12 i gjorda mål
6e sämsta laget i insläppta mål
Låst ämne

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
J F K: Tycker man blir passiva och inte ligger tillräckligt nära, och förlorar därigenom varenda närkamp. På så sätt har har han rätt, för det är i den änden man måste börja.
Låst ämne