1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479667 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115751

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: Det är du som backar bandet några år och sen gnäller över att jag inte minns allt jag skrivit, ber om ursäkt för att jag har lite andra intressen än att försöka minnas varenda inlägg jag gjort sen 2006.

Och nej du har fel, spets och stjärnvärvning är inte alltid samma sak, Samuel Påhlsson var en stjärnvärvning men ingen spetsvärvning, Jacob Blomqvist och Olle liss är spetsar men inga stjärnor, båda spelar i 3:e kedjorna.

” Så du tyckte att Sointo var spets för oskarshamn, alltså en spelare som skulle in högt i laget, medan Rockwood är en medelmåtta. Vad baserar du detta på? ”

Det är din tolkning som säger att spets ska gå högt i laget, jag anser att spets skall finnas i 3 formationer.
En erfaren spelare som spelat i finska landslaget vid flertalet tillfällen och som större delen av sin karriär spelat i finska ligan bör ses som en stark spelare för en allsvensk klubb och jag tycker att dom meriterna smäller högre än en spelare som bokförts för 15 Ahl matcher.

Nu tänker jag inte lägga mer energi på detta, konstaterar bara att Rockwood värvades som en direkt ersättare till Gagnon, precis som jag sa!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Gavelo:

Nej det är inte min tolkning, det är en vedertagen definition. Spets förklarar ju sig själv det är någon som spetsar till laget så man blir vassare och skarpare. Tänk en pyramid, hur stor del finns i toppen/spetsen jämfört med basen. Det du pratar om kring Blomqvist är ju mer bredd eller värvning för att få djup i truppen och fylla en viss roll, han tillhör grunden i pyramiden/bygget. Tror ingen klassar Blomqvist som spets.

Nu visar du noll koll igen.

"En erfaren spelare som spelat i finska landslaget vid flertalet tillfällen"

Han har aldrig representerat finska landslaget däremot juniorlaget. Tänk på vad du skriver om vill att det ska uppfattas rätt.

Är övertygad att rockwood kommer göra mer poäng än honom i allsvenskan, trots att sointo är spets enligt dig. Måste ju vara grym värvning om han som utfyllnad för mer poäng än en spetsspelare.

Men visst Joel var den man skulle satsa på istället för Olofsson, han gjorde grymt intryck trots att han inte ens hade provat på spel i a-laget som du påstod.

Orkar inte diskutera mer med någon som har noll koll och bara kastar ut sig massa påståenden utan grund och har alternativa tolkningar av saker.
Låst ämne