1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115718

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Gavelo:

Det är ju omöjligt att diskutera med någon som inte minns vad denna skriver, och som hittar på egna tolkningar på ord.

Ja spets och stjärnvärvning är väldigt jämställda, spetsspelare ska alltså in högt i laget och spetsa till det brukar vara bland de bästa på sin position, en av spetsarna brukar vara stjärnan i laget.

Så du tyckte att Sointo var spets för oskarshamn, alltså en spelare som skulle in högt i laget, medan Rockwood är en medelmåtta. Vad baserar du detta på?

Om Sointo var en spetsvärvning hur kommer det sig att Rockwood inte är det? Han ser ju betydligt mer intressant ut.

Du nystar in dig kring Olofsson, nej det var ingen utfyllnadsspelare, det var en spetsvärvning. Tycker du annat har du faktiskt helt fel och ingen aning vad du pratar om, läs vad Björn tyckte innan säsong i och med värvningen.

""Hellkvist nämner också i intervjun att han ser duon Rosdahl/Olofsson som spelare för en förstakedja. Den spetsspelare de söker ska alltså vara ett komplement till dessa två."

Detta från dig är ju bara löjligt:

"en tror jag att BH trodde väldigt mycket mer på Joel Wahlgren som faktiskt visade fina tendenser säsongen innan när han fick testa på spel"

Bara så du vet så fick inte joel spela något säsongen innan, så björn kan knappast ha gillat vad han sett av honom i hockeyallsvenskan då han inte gjorde någon match. Det var förra säsongen han fick göra debut tillsammans med Max. Ingen av dessa var ens påtänkt för en stor roll i laget och knappast före Olofsson i ranking.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: Det är du som backar bandet några år och sen gnäller över att jag inte minns allt jag skrivit, ber om ursäkt för att jag har lite andra intressen än att försöka minnas varenda inlägg jag gjort sen 2006.

Och nej du har fel, spets och stjärnvärvning är inte alltid samma sak, Samuel Påhlsson var en stjärnvärvning men ingen spetsvärvning, Jacob Blomqvist och Olle liss är spetsar men inga stjärnor, båda spelar i 3:e kedjorna.

” Så du tyckte att Sointo var spets för oskarshamn, alltså en spelare som skulle in högt i laget, medan Rockwood är en medelmåtta. Vad baserar du detta på? ”

Det är din tolkning som säger att spets ska gå högt i laget, jag anser att spets skall finnas i 3 formationer.
En erfaren spelare som spelat i finska landslaget vid flertalet tillfällen och som större delen av sin karriär spelat i finska ligan bör ses som en stark spelare för en allsvensk klubb och jag tycker att dom meriterna smäller högre än en spelare som bokförts för 15 Ahl matcher.

Nu tänker jag inte lägga mer energi på detta, konstaterar bara att Rockwood värvades som en direkt ersättare till Gagnon, precis som jag sa!
Låst ämne

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: Ni vet att man kan skicka PM till varann? Svårt att hänga med i alla gamla citat o vem som tyckte vad
Låst ämne

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter:

Där fick vi Rockwood bekräftad. Värvad för att stärka offensiven då vi tappat Gagnon och Heppo som centrar.

Man letar fler förstärkningar men inget sas om vilken position man tittar på.

Kaut och Heppo är inte avskrivna, där följer man vad som händer i NHL och camperna. Antar att dessa är plan A och sedan har man en plan B om de inte återvänder.

Viklund borta till slutet av Januari, Enström och Dahlroth är spelklara igen.
Låst ämne

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: Nämen, Rockwood som direkt ersättare till Gagnon, vem hade kunnat tro det?
Låst ämne