1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478695 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2116629

Sv: Silly season - 2020
DonCherry:

Fast det är inte så konstigt. Man tappade identiteten efter guldet. Man skulle bli en storklubb och började värva utifrån istället för att fortsätta satsa på egna juniorer.

Kolla guldlaget, imponerande hur många som utbildats och hade anknytning till klubben. Måste ju varit nästan 75%.

Man skulle fortsatt med detta istället för att kortsiktigt försöka nå framgång varje år, man värvade dyrt och varje miss kostade mycket och någonstans på vägen tappade man identiteten.

Jag personligen tycker man är på rätt väg nu, man har som målsättning att behålla 60% av truppen varje år, detta finns i de styrande dokumenten. Men en säsong som förra får man inse att det är omöjligt, men gillar att detta är uttalat och något man strävar efter.

Fortsätter vi med detta kommer vi fortsätta utbilda juniorer och erbjuda de plats i laget och förr eller senare kommer vi gå upp och vara bra rustade för shl, då vi har en bra organisation. Tror också ni i tik är bättre rustade än t.ex löven som bygger på kortsiktig framgång och knappt några egna spelare, de kommer få värva ihop ett slagkraftigt lag utifrån om de går upp i shl, samt att jag tror deras organisation inte är lika bra som modos och Timrås.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter:
Jag är lite orolig att vi slagit över åt andra hållet här. Låt oss säga att vi väljer mellan Tobias Åhström och Elias Ekström som nu lirar i Örebro. Då känns som att vi kommer välja Åhström per automatik även om kanske ser att Ekström har större potential nästa säsong. I princip är det redan så att det snackas om att Wallinder skall ”bjuda oss” på ett år till.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Ja det måste ju vara år och dagar sen lövens J20 spelade högsta serien, känns lite likt början på 00 talet, åkte snabbt ur medans vi endå hankade oss kvar i 13 år, erat guldlag var imponerande med alla hemvändare, ni var värda den titeln helt klart, minns min reaktion på Svartvadets avgörande, kostade en taklampa precis som sista matchen mot Oskarshamn.Ja det finns ingen anledning till oro hos er vad gäller juniorlagen, man kan inte annat än imponeras för det är starkt att det kommer fram så många duktiga hockeyspelare.Man vill verkligen vinna mot löven men vi verkar ha fruktansvärt svårt att vinna mot dom, kommer bli galen imorron om det ser ut som i premiären, jävla mjukishockey på utsidan.
Låst ämne