1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2116698

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Visst så är det. Det måste vara en balansgång och fingertoppskänsla bakom besluten. Vi ska ju inte behålla sämre spelare bara för att de finns i klubben och har anknytning.

Men om vi tar jeremias eller max som exempel. Vi vet vad de går för, de har stark koppling till klubben. Ser gärna att vi satsar på dessa i en tredje/fjärdekedja istället för att värva in en chansning till dessa formationer som t.ex Olhaver för nästa år.

Men ju högre upp i laget man kommer så ju mer måste man gå på kvalitet då dessa ska leda laget.

Jag har inga problem att behålla åhström men han ska max spela i en tredjekedja för tillfället och ska definitivt inte peta en bättre spelare utifrån om en plats i första/andra.

Men vi ska inte underskatta att ha spelare som känner för klubben och har varit med och kan få in de nya spelarna i laget, klubben och systemet. De spelare som kan bilda stomme och inte är tillräckligt bra för att ta kliv uppåt och nå nhl tycker jag man ska behålla så länge det går.

Tänk på vad sådana som knuts, Karlsson har betytt för leksand t.ex.

Skulle kunna gärna se att vi försöker locka tillbaka tidigare modoiter som Wernblom, OSL, KJ. Tror de skulle kunna ge en bra stomme över några år, sedan måste vi värva in den riktiga spetsen till detta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter:
7-1 idag..... Anders Erikséns resa har startat...
Perfekt startade som J20 hela vägen upp till ass i a-laget. I vår J-verksamhet fram till 2007. Sen på förbundet i 14 år. Bor i stan. Blir perfekt!
Låst ämne