1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482562 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2117948

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Min känsla är ett plockepinn-lag där Glader värvat på namn istället för på roll. Det gäller ju att bygga ett LAG utifrån vilka roller spelarna är tänkta för. Var tydlig med spelaren vilken roll han kommer få. Resultatet är ju totalen hur alla spelare utför sina roller. Tänk att man ska behöva förklara detta...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Laken: Jag tycker att du till en liten del har rätt. Det gigantiska problemet är dock bristen på spelsystem. Hur är tanken att vi ska erövra pucken i mittzon? Hur ska vi stoppa motståndarna på det naturliga sättet, dvs försvåra att de kommer med fart över blå linje. Vad är tanken i egen zon gällande var man ska sätta press och vart man ska hålla position?

Det absolut största haveriet är inte i spelarna. Det är den obefintliga taktiken.

Det är nästan så att alla fem borde åka hem och ställa sig framför Peters. I praktiken blir det ändå resultatet av den totala bristen av koordination som råder.

Jag tycker inte Omark och Styf behöver få sparken, men däremot att en huvudtränare med taktisk kompetens (som utesluter Perra) ska införskaffas senast igår.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Tingsryd är ett betydligt bättre lag än förra säsongen, vilket mitt eget lag Timrå också fått erfara. Förra säsongen gick det köra 90% mot dem och ändå få med sig en vinst. Detta gäller inte denna säsong, gäller att spela på topp. Tycker inte Modo hade rätt inställning in i denna match.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Laken:
Tror du har helt fel där.
Kommentera