1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118042

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Rytter: Det är Peters mål också. Det finns såklart en förklaring till att han aldrig har nått någon högre nivå och alltid haft medioker statistik och det är det vi ser nu. En bra målvakt släpper inte returer rätt ut i banan, han styr ut dem i hörnet.

Jag vet att du tror att jag bara är ute efter att hacka på honom, så därför vill jag lyfta fram att jag tycker att han är helt fenomenal med klubban och väldigt rörlig.

+ Grymt bra med klubban
+ Rörlig i sidled
+ Helt okej lägstanivå

- Släpper horribla returer
- Mindre bra på höga skott
- Har jobbigt när det är mycket trafik framför mål
- Tenderar att släppa femte hålet

Vi hade knappast varit ett vinnande lag med Bartosak heller, men jag begriper verkligen inte hur alla kan vara så nöjda. Nere på 90,71% nu trots briljant inledning, det säger en del om hur trenden ser ut.

Peters är bättre än Hanses och Lundin, men inte en målvakt för ett lag som satsar mot SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Bad_Brett:

Fast nu kom ju inte målen från returer utan flera som var liknande var ju hårda pass mot bortre och mitten som styrdes in, det var ju inte skott och returer som de petade in. Vad skulle han gjort annorlunda? Han måste ju spela på skutt där och räkna med att backarna tar bort klubbor och spelare på bortre sidan.

Jag tycker inte det är Peters fel att vi släpper in mycket mål för han har noll hjälp av försvaret. Bartosak hade sett medioker ut med detta framför sig.

Det är försvaret som är problemet inte målvakten.
Kommentera