1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118092

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Bad_Brett:

Fast nu kom ju inte målen från returer utan flera som var liknande var ju hårda pass mot bortre och mitten som styrdes in, det var ju inte skott och returer som de petade in. Vad skulle han gjort annorlunda? Han måste ju spela på skutt där och räkna med att backarna tar bort klubbor och spelare på bortre sidan.

Jag tycker inte det är Peters fel att vi släpper in mycket mål för han har noll hjälp av försvaret. Bartosak hade sett medioker ut med detta framför sig.

Det är försvaret som är problemet inte målvakten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Rytter: Jag menar att han inte är tillräckligt aggressiv. Det alla mina favoritmålvakter har haft gemensamt (Roy, Ullmark, Krizan, Bartosak mfl) är att de har varit aggressiva i sitt spel. Att gå

Peters lirar 100% butterfly utan att ha storleken för det. Nog för att försvaret är klappkasst men ärligt, att släppa in 7 mål mot strykgäng är inte bra och få av målen såg otagbara ut även om jag håller med om att det inte var Peters "fel".

Hur tror du det kommer se ut när skytten Dahlén istället för Elvenäs? 8 möten kvar mot Timrå och Björklöven, lär inte göra susen för räddningsprocenten direkt. Det är lätt att glömma att vi fortfarande inte har ställts mot något värdigt motstånd denna säsong...

Saken är också att försvaret är kasst pga obefintlig taktik. Spelarmaterialet är bra. Men när det gäller Peters så är det knappast som att en ny tränare kommer göra att han slutar släppa galna returer.

Jag är, hör och häpna, inte missnöjd med honom, men de som anser att detta var ett superfynd som vi fann tack vare fantastisk scouting, lever i förnekelse. Sanningen är att vi troligtvis hade haft en bättre målvaktspost om vi slumpmässigt hade värvat från en av de allsvenska konkurrenterna.
Kommentera