1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121192

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
J F K: antar att vi tar samma matchtråd för dagens match? Synd att man inte döpte matchtråden x2 dock^^ haha.

Vad tror ni om dagens match då? Orkar vi en match till dagen efter med denna tunna trupp? Samt en bortmatch med vårat facit där. Kommer någon av spelarna som är borta anlända till truppen idag? Hoppas de orkar kriga till snygga siffror och inte faller ihop idag. Sjukt skönt med tre poäng och vinst igår. Den matchkaramellen kan man suga på ett tag. Dock måste vi väll fokusera på att jobba vidare och få igång mer av ett spel för poängen känns oerhört viktiga för oss. Få ett bra flow inför andra kommande matcher. Som sagt njuter av gårdagens match. Gooo Modo!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
wolper:

Ska bli väldigt intressant att se om man kör Rockwood som center idag med tanke på att Åhström och Jellvert är borta. Vill se honom vara mer delaktig i speluppbyggnad och där kommer han ju bort lite som ytter, som center så blir han mer delaktig och vi borde få ut mer av hans playmaking egenskaper då.

Tycker man fått se vilka kvalitéer han besitter med puck, han är snabb i tanke och kan öppna upp spelet med smarta passningar.

Men laget är väldigt tunt nu och vi ska egentligen inte ha en chans mot Timrå med 6 ordinarie borta, 4 backar och 2 forwards.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
wolper:
Kan man komma ut första perioden med 0-0 och några halvbra lägen så kan det förhoppningsvis uppstå lite frustration i Timrå-lägret.
Kommentera