1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121194

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
wolper:

Ska bli väldigt intressant att se om man kör Rockwood som center idag med tanke på att Åhström och Jellvert är borta. Vill se honom vara mer delaktig i speluppbyggnad och där kommer han ju bort lite som ytter, som center så blir han mer delaktig och vi borde få ut mer av hans playmaking egenskaper då.

Tycker man fått se vilka kvalitéer han besitter med puck, han är snabb i tanke och kan öppna upp spelet med smarta passningar.

Men laget är väldigt tunt nu och vi ska egentligen inte ha en chans mot Timrå med 6 ordinarie borta, 4 backar och 2 forwards.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Jag tycker att Modo varit lite för mesiga tidigare, men igår stod man upp bra rent fysiskt. Vi måste fortsätta våga stå upp på blålinjen för att sätta stopp i Timrås spel. !Bra gjort igår
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Rytter: nej blir svårt få poäng ikväll ärligt så hade matchen igår kunnat sluta med noll poäng vi hade marginalerna med oss med studsar o fina frilägen för Tik, visst vi hade både frilägen o chanser med och välförtjänt seger! Tufft i veckan möta ett utvilat Väsby minst lika svår match sen mododödarna Västervik på det, undrar om de åker direkt från Timrå ikväll mot Stockholm eller tillbaka hem o ner i morrn ?
Kommentera