1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2123049

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
Tarasov:då kunde de andra kedjorna lyfta spelet. Nu fungerar ingenting. Vi hade bland annat en andrakedja som presterade. Nu har vi ingenting. INGENTING.
Du känns som Don Quijote här.

Det var dåligt under Ville, men det är en fullständig kollaps under Styf. Han är den sämsta huvudcosch vi någonsin haft.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
J F K: Jag tycker det är ganska talande hur slut på idéer våran ledning har när Per Styf vid timeouten i slutet innan reducering står knäpp tyst i båset fast vi varit utspelade i 15 minuter och fortfarande är i ledning.

Inte ens ett försök att dra upp riktlinjer, prata ihop spelarna vad man ska fokusera på sista 5 för att vinna matchen, båda står tyst med tom blick i båset, vad sänder det för signaler egentligen?.
Har spelarna ens förtroende för Per längre?!
Kommentera

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
J F K:
Du kan liksom aldrig låta bli argumentera ohederligt. Du får acceptera att jag tycker att 3/4 kedjan inte riktigt håller klassen att du inte vill byta dem mot någon i ett annat lag får jag leva med.

I somras vill jag minnas att du hånade mig när jag nämnde att inte ansåg att truppen hade jag spelare som kunde skapa sina egna poäng, men antar att du fortfarande tycker att jag hade fel där.
Kommentera