1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2123057

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
Tarasov: Jo, men jag tycker att det är så extremt uppenbart att jag inte tror på det du säger. Hade du inte sett så mycket hockey och haft ett sådant intresse skulle jag nog accepterat det, men för mig är det fullständigt oförklarligt det du skriver.

För mig är det liksom som att du skulle skrivit att Skröder att en usel värvning. En åsikt jag helt enkelt verkligen inte kan förstå. Dels för att jag tycker att spelarna presterat bättre, men mest för att jag ser hur Modo spelar.

Jag kan ärligt säga att jag under mina 40 år som hockeyåskådare sett ett lag spela så naivt och ostrukturerat som modo. Detta alltså även om vi bortser från klassen på spelarna. Det är helt enkelt enligt mig den sämsta tränarinsats jag sett och jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta någon som underpresterade Brithéns andra år, Huras, Jan Åke Andersson, Harry när vi åkte ned till division ett osv. De hade bättre struktur än vi har nu. Inte ens under Huras var vi så överlägset sämst som vi är nu.

Det här är det sämsta Modo jag någonsin sett och jag tycker extremt synd om alla spelare som under nuvarande ledning måste snöra på sig skridskorna även om man säkerligen redan innan vet att det är ett kamikaze-uppdrag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
J F K:
Jag får helt enkelt leva med att vi till viss del tycker olika i frågan, ett tränarbyte ger såklart ett bättre facit. Vilket jag kan göra utan att behöva dumförklara dig eller din ståndpunkt.
Kommentera