1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2123077

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
J F K:

Jag tycker inte heller det är spelarna som är problemet. En helt ordinarie trupp så ska klara vi klara topp6 med enkelhet.

Men detta är året när allt går emot.

Vår nyckelback och prestige värvning Viklund går sönder tidigt. Vår rutinerade förstacenter som var ett monster på tekningar är trasig och avbryter karriären. Hedberg skadad och kommer inte igång fören efter ca 10 marcher. Starten på serien är upphackad och vi spelar få matcher när vi behöver det som bäst för att få ihop laget och spelet. Huvudtränare lämnar. Corona i truppen som leder till nytt ofrivilligt uppehåll. Ledande spelare som Corrado, Jellvert, Lindgren missar matcher. Vi blir tvungen att låna in spelare och spela juniorer mer än vad som är önskvärt.

Lägg till en huvudtränare som inte är huvudtränare till denna soppa så förstår man vilken skit vi haft.

Fördelen är att endast halva serien gått och det finns en chans att fixa detta om man vågar agera nu och inte "väntar och ser". Förhoppningsvis kan vi med rätt väl hitta stabilitet och självförtroende samt att vi haft vår del av "otur" redan och slipper detta i slutet av serien och slutspel.

Vi måste in med en ny tränare som får spelarna att prestera närmare 100% istället för 70%.

På spelarfronten så är det väl främst 1-2 offensiva spetsar vi behöver. Drömmen vore att få tillbaka Heppo och Kaut. Tycker inte backsidan är så dålig egentligen, med de vi har borde vi prestera bättre försvarsspel, här bär tränarna störst ansvar för att det ser ut som det gör. Sådana som Mikkelson, dahlroth, enström ska kunna ge en stabil defensiv.

Men ska vi inte ge upp säsongen så måste vi göra något nu. Vi kan inte vänta 10-15 matcher till, då är det lika bra att säga att säsongen är förlorad och ta sikte på nästa. Nu eller aldrig för glader och ledningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
Rytter: verkar som om Lindgren också drar framkommer i intervju nyss i ÖA, inget flyg bokat än men han väntar på att bli kallad då AHL beräknas starta
Kommentera