1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2125124

Sv: Silly season - 2020
J F K: Jag köper inte riktigt det här att Styf/Omark ska vara fullkomligt inkompetenta och totalt famla runt i mörkret. Det är väl knappast partikelfysik att bryta ner ett hockeysystem. Jag tror de greppar hur Björns system fungerar. Däremot så är det uppenbart att de helt saknar många av Björns egenskaper som krävs för att sätta ett sånt här system i praktiken. Orutinerade är de också.

Likt föreningen i mycket annat, så har man varit för naiv. Naiv i tron att de ska kunna ta en annan tränares system (som har varit i utveckling under större delen av dennes karriär), ”korrigera” det för att täppa till bakåt (har ju gått skitbra...) och tro att det ska rulla på utan problem.

Förstår att föreningen vill äga så mycket som möjligt när spelare och ledare försvinner stup i kvarten. Men så fort åsnebrottaren drog till Leksand, så skulle man ha släppt tanken på att spela Hellkvist-hockey.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
KB65: Lite intressant statistik sen Styf tog över är att sett till poängsnittet så har vi med 26 poäng på 18 matcher 1,44 poäng/match, och skulle ligga 8a i tabellen om alla lags poängsnitt räknas från samma tidpunkt. Och då över samma period har Björklöven endast (!) 1,40 poäng/match med 21 p på 15 matcher. Kan tillägga att vi hade ett poängsnitt på 0.89 p/match med Ville.

När vi på detta har haft en väldigt skadad backsida under tiden så tycker jag att det är helt okej. Dock, om inte spelet utvecklas ytterligare från nu tycker jag personligen att man nog ska fundera på att hitta nån ny huvudtränare till nästa säsong.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: Nej, man kanske skulle nöjt sig med att vilja spela en offensiv, utvecklande ishockey som ska vara attraktiv att titta på. Inte "Hellkvist-hockey".
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: Nej, jag kanske är väl negativ, men du är ju också inne på att Styf/Omark inte är nära att klara att spela som man vill. Det kan bero på många saker och även truppen, men inte ser det roligt ut alls. Är inte Pira en stjärna så är den här säsongen bortkastad.
Låst ämne