1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

343941 inlägg · 3893 ämnen

Inlägg #2126822

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Jag tycker att man ska mixa dessa strategier. Kontinuitet kan man eftersträva bland breddspelarna, ser hellre att man matchar in en junior t.ex Lindwall och låter honom ta plats i tredje/fjärde än att man värvar in denna typ av spelare utifrån t.ex Olhaver. Även spelare som Max/Sylwander/Hägga/Jellvert/Enström är rätt att ha kvar för kontinuitet och i breddroller längre ner i laget. Man behöver en stomme med spelare som kan fortsätta från år till år.

När det kommer till första och andra kedjan är det såklart kvalitet som ska avgöra och har vi ingen från befintlig trupp som kan eller vill vara kvar måste detta värvas. Här får man inte fuska eller chansa utan träffprocenten måste vara hög. Det går liksom inte att gå in i en säsong och hoppas på att Åhström och LP tar gigantiska kliv och blir ledande spelare i första/andra, det kan hända men det är en enorm risk om de inte håller.

Angående juniorer så får det inte bli så att man spelar för många samtidigt och ger dessa för stora roller innan de är mogna. I truppen har vi en junior som är redo för en ordinarie tröja och det är Wallinder. Styf har inte gjort bort sig men han mår nog bäst av att varva J20 med inhopp i a-laget, samma med Strömgren, Arvidsson och Lindewall.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Skrev ett mejl angående modo channel och tog upp förbättringar och saker man kan göra för att ge oss supportrar en bättre inblick och känna mer delaktighet.

Lite besviken på Widebro och Glader som jag mejlar för 3 veckor sen och inget svar. Mejlade tillbaka samma mejl
För 2 veckor sen väntar fortfarande på svar..

Dåligt tycker jag av ledningen att inte ens kunna tacka för mejlet och skriva nått i stil med "Vi tackar för dina åsikter och tar till oss av dina förslag"...
+4
Kommentera