1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

345092 inlägg · 3897 ämnen

Inlägg #2126817

Sv: Silly season - 2020
Bobby_Good:
Man är rätt tydlig med att man bestämt sig för att
- Satsa på kontinuitet på såväl spelar som ledarsidan. Jag får nästan får mig att man tänker det per automatik skall ge framgång.
- satsa på att få spelare från närområdet till klubben
- satsa på egna juniorer

Kan tycka att Digitalbaths modell är bättre och bör ha företräde.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Jag tycker att man ska mixa dessa strategier. Kontinuitet kan man eftersträva bland breddspelarna, ser hellre att man matchar in en junior t.ex Lindwall och låter honom ta plats i tredje/fjärde än att man värvar in denna typ av spelare utifrån t.ex Olhaver. Även spelare som Max/Sylwander/Hägga/Jellvert/Enström är rätt att ha kvar för kontinuitet och i breddroller längre ner i laget. Man behöver en stomme med spelare som kan fortsätta från år till år.

När det kommer till första och andra kedjan är det såklart kvalitet som ska avgöra och har vi ingen från befintlig trupp som kan eller vill vara kvar måste detta värvas. Här får man inte fuska eller chansa utan träffprocenten måste vara hög. Det går liksom inte att gå in i en säsong och hoppas på att Åhström och LP tar gigantiska kliv och blir ledande spelare i första/andra, det kan hända men det är en enorm risk om de inte håller.

Angående juniorer så får det inte bli så att man spelar för många samtidigt och ger dessa för stora roller innan de är mogna. I truppen har vi en junior som är redo för en ordinarie tröja och det är Wallinder. Styf har inte gjort bort sig men han mår nog bäst av att varva J20 med inhopp i a-laget, samma med Strömgren, Arvidsson och Lindewall.
+4
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Jag tycker inte det är fel att ha kontinuitet på spelar och ledarsidan men det måste vara rätt personer på plats och där har Modo ett jätteproblem.

Tycker också man ska satsa på spelare från närområdet och egna juniorer, det har "alltid" varit Modos melodi som förening men samtidigt tycker jag att det är jättetråkigt att Linus Pettersson inte får speltid, han är långt ifrån perfekt och han gör en del misstag, men jag ser också i horisonten hur han blir en Josef Ingman eller Jesper Olofsson som Modo tappar i ung ålder och som sen inte vill komma hem när Modo ber på sina bara knän. Hade Modo haft en skicklig lagbyggare vid rodret så hade det funnits plats för Linus att få växa i lugn och ro i A-laget.
Kommentera