1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

345091 inlägg · 3897 ämnen

Inlägg #2126816

Sv: Silly season - 2020
Vet inte om ni har läst Hägglunds senaste alster i Allehanda men där är han inne på att Modo behöver bättre sportslig kompetens i styrelsen. Håller med extremt mycket om det. Som jag var inne på igår, det börjar i toppen. Har Modo en styrelse utan sportslig kompetens, förlåt Pierre Hedin, så är det inte konstigt att Modo inte anställer rätt ledare.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bobby_Good: Som gammal taxichaffis minns jag en helgkväll när jag hämtade ett gäng ystra ungdomar i Timrå. Det första de sa var att nu satt en berusad Z:a i bilen och jag fick lova att inte berätta för någon att han varit full.
Sedan pekade de på killen i högra hörnet och frågade om jag kände igen honom. De fick hjälpa mig på traven och berättade att det var Pierre Hedin, "du kommer höra talas om honom, han är Sveriges nästa storstjärna i hockey"
+4
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Bobby_Good: Konstigt att inte Per Hägglund har bättre koll. Modo har tre personer med hockeykompetens på papperet, men visst. Bara Pierre Hedin på någon nivå.

Olof Lindqvist har varit domare och av andra än mig ses han som kompetent. Själv är jag oerhört tveksam.

Dessutom David Markusson som gick hockeygymnasiet och var ganska lovande. Han har dock fått ta stort ansvar när hans farsa som har höglandsågen och annat haft en sjukdomsfylld höst, vilket gjort att han inte hunnit se så mycket hockey som han förväntades.

Vad jag förstår är en del personer besvikna på Pierres bristande engagemang.

Sedan känns både Olof och David mer tillsatta för ett gott kontaktnät än för att de är hockeyexperter. Brister Pierres engagemang så har man inte mycket kunnande alls för sporten i styrelsen. Snarare skamligt dåligt.

Helt klart har Glader misslyckats att ta det givna beslutet att Styf (Och Omark) inte kan få fortsätta ansvara för spelet. Där borde styrelsen klivit in och styrt upp det.
+2
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Bobby_Good:
Han har helt rätt vi är i dagsläget närmre div 1, och har egentligen varit det hela säsongen. Med undantag för när Kaut-Heppo- Karla härja som bäst.
+2
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Bobby_Good:
Man är rätt tydlig med att man bestämt sig för att
- Satsa på kontinuitet på såväl spelar som ledarsidan. Jag får nästan får mig att man tänker det per automatik skall ge framgång.
- satsa på att få spelare från närområdet till klubben
- satsa på egna juniorer

Kan tycka att Digitalbaths modell är bättre och bör ha företräde.
+4
Kommentera