1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

343928 inlägg · 3893 ämnen

Inlägg #2126825

Sv: Silly season - 2020
Bobby_Good: Konstigt att inte Per Hägglund har bättre koll. Modo har tre personer med hockeykompetens på papperet, men visst. Bara Pierre Hedin på någon nivå.

Olof Lindqvist har varit domare och av andra än mig ses han som kompetent. Själv är jag oerhört tveksam.

Dessutom David Markusson som gick hockeygymnasiet och var ganska lovande. Han har dock fått ta stort ansvar när hans farsa som har höglandsågen och annat haft en sjukdomsfylld höst, vilket gjort att han inte hunnit se så mycket hockey som han förväntades.

Vad jag förstår är en del personer besvikna på Pierres bristande engagemang.

Sedan känns både Olof och David mer tillsatta för ett gott kontaktnät än för att de är hockeyexperter. Brister Pierres engagemang så har man inte mycket kunnande alls för sporten i styrelsen. Snarare skamligt dåligt.

Helt klart har Glader misslyckats att ta det givna beslutet att Styf (Och Omark) inte kan få fortsätta ansvara för spelet. Där borde styrelsen klivit in och styrt upp det.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Och hur borgar "hockeykompetens" för att det blir rätt ledare i föreningen? Visst om man söker oprövade kort men annars borde det funka hyffsat med att till att börja med ta in en sportchef och en tränare med starkt CV och sedan ta det därifrån. Ser man till Modo så var ju både Ville och Glader lite av chansningar och då gäller det förstås att ha kompetensen att scouta dem ordentligt men i min värld så skall sportchefen mer eller mindre handplocka tränarna och spelarna om de nu inte ärvts från tidigare sportchefer.
Kommentera