1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474606 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2128229

Sv: Silly season - 2020
hanzon: Jag reagerade på tidpunkten och sättet man sade upp kontraktet på. Mitt under en match samt med agenten och vad jag förstod var inte Hedberg med vid tidpunkten. Om, jag säger om det är han som fastnade i kontrollen så kan det vara först en mörkning från hans sida och sedan ska det förhandlas. Så 12 dagar efter det inträffade är nog ganska normalt, om det nu är han. Det lär säkert komma fram så småningom vet det är. Men, fy fan för alla rattfyllerister, där har jag inget medlidande🤮
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Sven Tuta: Jag har förraktar också rattfylla, men detta känns löjligt. 0,53 promille på skoter ute på isen? Vad ska han krocka med, en bäver? Största risken med det hela är väl att han plumsar genom isen och kommer med i Darwin Awards.

Sedan förstår jag inte artikeln. Gränsen för grov rattfylla går vid 1 promille i blodet, men i artikeln pratar de om utandningsluften... så jag antar att blodprovet inte kommit ännu?

Som jämförelse hade Salomonsson 0,9 promille i blodet - morgon efter. Och han var ute i trafiken.

Klart detta är ett brott som ska straffas, men likväl tycker jag att ett är skillnad på att köra salongsberusad på ett öppet fält och att vara ute i trafiken.
Låst ämne