1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474575 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131211

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Rytter: Ja, man börjar seriöst undra om klubben MoDo ens idag förstår problemen som vi alla ser. Detta är ett välpolerat dyrt skepp utan kapten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Costanza:

Hur länge ska dårar få härja och förstöra matcher. Situationerna idag är så märkliga så man saknar ord.

Läs vad domarna säger till Zetterberg.

-Jag har som sagt pratat med domarna och de får inga reprisbilder och de måste ta ett beslut på vad som händer. Så när han ligger kvar skadad, i det fallet blir det matchstraff

Om dom inte ser situatuonen kan dom ju inte dömma matchstraff, dom får ju inte gissa och hitta på något för att det blir skada. Vi såg samma galenskap i Timrå matchen och i situationen med Hartman. Samtidigt ger man 2min på en vansinnig bentackling på åhström och timråspelaren blev sedan avstängd.

Har dom kompetens för det dom håller på med? Man kan ju lika gärna ersätta dem med en algoritm som slumpar fram beslut i situationerna.

Man blir ju inte förvånad ifall målet idag godkändes pga kompensation för felaktigt matchstraff. Kan dom gissa på en tackling och ge matchstraff finner jag det troligt att dom kan hitta på saker som kompensation också.

Hur länge ska detta få fortsätta? Det är ju inte bara i enstaka matcher utan nästan varje match man ser är det ju något stort misstag som inte ska få ske.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Costanza: Nu är det ju så att du är Hockeysnacks bästa influencer(hatar begreppet) , men du får aldrig misströsta. Du är ju supportrarnas näring. Skulle du sluta tro, måste vi återinstifta IcingOve, finns han ens, kan vara en myt, en legend , vem vet
Kommentera