1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2135342

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Djuunaz:
Niederbach
Tjernström
Lindewall
Nordin
Åhström
Strömgren

6 av 13 forwards 21 eller yngre. Åhström har 1 års erfarenhet av seniorspel, Tjernström har något års seniorerfarenhrt från Österrike. Vet inte så mkt om den ligan. Alla har olika egenskaper som är bra och en kanske två av dem skulle kunna vara en del av laget. Om vi skall köra med en kedja av dem blir det inte så mkt anfallsspel från den kedjan utan det kommer endast handla om att överleva, skall man spela ungdomar på det viset och så många av dem behöver de nog heta Sedin/Forsberg/Näslund. Skall vi inte plocka in mer så är vi farligt nära Div 1. 1-2 kedjan får dra ett enormt lass.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Tarasov: Har jag sagt sen början, för många och för dåliga junisar.
Detta är en liga för män inte massa fjun, som inte håller måttet!
Varför inser inte Toker det?

Hundar skall matchas in i lugn o ro, inte som bärande spelare.

Niederbach som vår förstacenter är ett hån, ett skämt.
Säger allt om hur nonchalant vi ser på denna serie, år efter år
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Tarasov:

Niderbach har hög potential men ska inte leda en förstakedja. Att stå på 0p efter 5 matcher i den omgivningen och tid i pp är inte godkänt. Center i tredje eller ytter tycker jag han kan gå som.

Vi måste stärka upp offensiven med två forwards (egentligen behöver vi en hel kedja) om vi vill ha en chans, annars siktar vi bara på att försöka överleva och skickar den signalen till fans och sponsorer.

Av de du listar är det bara Niderbach och Lindewall eller Tjärnström som jag tycker ska ha istid. Dvs två st med i matchtruppen.

Åhström är inte tillräckligt bra för att ta plats i en producerande kedja och kan inte ta rollen i tredje/fjärde på ett bra sätt, där passar Lindewall/Tjärnström bättre.

Strömgren och Nordin är lovande men de är inte redo på 1-2 år till.

Allt har gått fel detta år, gäller bara att överleva nu.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Tarasov: Å på backsidan har vi haft två juniorer som har spelat på sex backar nästan hela säsongen , okej att vi har en bra junior verksamhet men det går inte å spela med så många ungtuppar som vi gör match efter match om vi skall ha som målsättning att ligga i toppen av denna serie.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Tarasov: framförallt om man som huvudcoach lägger över allt ansvar på spelarna.
Kommentera