1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481174 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2135349

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Tarasov:

Niderbach har hög potential men ska inte leda en förstakedja. Att stå på 0p efter 5 matcher i den omgivningen och tid i pp är inte godkänt. Center i tredje eller ytter tycker jag han kan gå som.

Vi måste stärka upp offensiven med två forwards (egentligen behöver vi en hel kedja) om vi vill ha en chans, annars siktar vi bara på att försöka överleva och skickar den signalen till fans och sponsorer.

Av de du listar är det bara Niderbach och Lindewall eller Tjärnström som jag tycker ska ha istid. Dvs två st med i matchtruppen.

Åhström är inte tillräckligt bra för att ta plats i en producerande kedja och kan inte ta rollen i tredje/fjärde på ett bra sätt, där passar Lindewall/Tjärnström bättre.

Strömgren och Nordin är lovande men de är inte redo på 1-2 år till.

Allt har gått fel detta år, gäller bara att överleva nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
För vår lövenvän så ska jag uppdatera ställningen.

"Känns som man skulle kunna gå igenom i princip alla nyförvärv Glader gjort och ingen har levererat det som väntats utom Peters"

Harju 16p på 15m, Rockwood 12p på 12m samt Karla 26p på 23m, Boivin 2p på 2m.

Besse fortfarande på 2p på 8m och petad i 5 matcher medan han tränar ikapp.

Skulle vilja veta vilka förväntningar som fanns på dessa av gladers värvningar eftersom de inte har levererat som väntat.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje 2021-01-27
Rytter:
Åhström har riktigt bra speluppfattning och bra fötter, tror han skall satsa på bli en defensiv forward. Får Strömgren upp styrkan kan det bli riktigt bra nästan säsong.... in gymmet tungt och explosivt🦾🦿🦾🦿. Håller med om allt.
Kommentera