1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2142920

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Tyler Durden: MoDo Hockey med sina 100 miljoner i omsättning måste nu för helvete agera som ett storföretag på alla positioner. Trött på att man tar in halvfigurer överallt. Nu får det fan vara slut med detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Costanza: Det som har hänt i Modo Hockey, en förening med en omsättning på 100 miljoner sedan i somras, fram till nu. Det tycker jag är en ofattbar stor djävla skandal. Först går VD, sportchef och styrelse ut och säger att vi ska spela Hellkvisthockey och vi ska anställa en tränare som köper det. Fel att anställa Ville, men även fel av Ville att säga ja till Modo, han ville ju inte spela Hellkvist hockey. Styf tar över, det 36 omgångar och vilken djävla idiot som helst, ser ju att det inte fungerar. Enkelt uttryckt: Modo kan inte spela Hellkvisthockey med det här laget man har !! Men så till knäckfrågan, sitter det så mycket okunnigt hockeyfolk i Modos styrelse, att man inte agerar förrän efter 36:e matchen ??? Då kommer Strinnholm med gele i knäna och säger: -Vi måste nog göra något !!! Är det så okunniga hockeymänniskor i Modos styrelse och förening, att man inte ser att man borde ha gjort något redan i December ????? Ofattbart märkligt, tycker jag !!!!
Kommentera

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Costanza: en sak jag funderar på hur vi kan ha så många junisar/oerfarna i truppen när vi skall vara laget med typ "högst" budget i hockeyallsvenskan. Har vi vissa överbetalda i våran trupp? (För att få "spets"?)Skadorna som gör det alt så har vi inte högsta budget?

Liksom åhström,lindewall,arvidsson,wallinder,styf,tjärnström,niderbach,dackell
Kommentera