1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2143007

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Costanza: Det som har hänt i Modo Hockey, en förening med en omsättning på 100 miljoner sedan i somras, fram till nu. Det tycker jag är en ofattbar stor djävla skandal. Först går VD, sportchef och styrelse ut och säger att vi ska spela Hellkvisthockey och vi ska anställa en tränare som köper det. Fel att anställa Ville, men även fel av Ville att säga ja till Modo, han ville ju inte spela Hellkvist hockey. Styf tar över, det 36 omgångar och vilken djävla idiot som helst, ser ju att det inte fungerar. Enkelt uttryckt: Modo kan inte spela Hellkvisthockey med det här laget man har !! Men så till knäckfrågan, sitter det så mycket okunnigt hockeyfolk i Modos styrelse, att man inte agerar förrän efter 36:e matchen ??? Då kommer Strinnholm med gele i knäna och säger: -Vi måste nog göra något !!! Är det så okunniga hockeymänniskor i Modos styrelse och förening, att man inte ser att man borde ha gjort något redan i December ????? Ofattbart märkligt, tycker jag !!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Modoit i Umeå: Jo Strinnholms utalande kändes väldigt kalle anka.
"Extra känsligt att göra så här mot våra egna"
Jag förstår vad han menar men det är inte en liten byaförening som håller på här.
Kommentera

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Modoit i Umeå: Bra skrivet från Dyngdiket. 100 miljoner i omsättning måste nu snart få visa sig på plan. Får vi in 3-4 nyförvärv så kommer grannarna i nord och syd bli lite skitnödiga när Grissäsongen börjar.
Kommentera

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Modoit i Umeå: jag förstår att man tänker såhär, men samtidigt tycker jag att det ändå är rätt fint av Modo att ändå börja ha lite tålamod i beslutsfattandet. Det finns många fall där tränare blivit hatad och från supportrarna näst intill tvingad att lämna. Men som sedan har vänt helt och laget spelar bra.

Så länge inte man har tålamod på grund av nepotism.
Kommentera