1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481447 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145643

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
wolper: Theodore var riktigt bra idag, otroligt sällan han gör en dålig match, om det ens hänt.
Killen är 18 år och är för närvarande våran bästa center, säger väldigt mycket om kvalitén på den killen, men även en hel del om kvalitén på våra centrar i övrigt!

Om inte minst 2 backar är tillbaka på fredag så blir jag tokig(are), hur kan man vara borta från spel så länge för småsaker, dags att bita ihop och hjälpa laget undvika negativt kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Gavelo: MoDo måste nu för fan ta och vakna. Vad i helvete pågår. Nu är det dags att visa lite jävla vinnarskalle och lasta in tunga namn. Blir så in i helvete trött på att klubben inte vill vinna. Värva dyrt nu för faaaan och sluta vara vara så mesiga!!
Kommentera

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Gavelo: Kul att Niederbach ändå presterar ok på Allsvensk nivå. Nu vill jag dock att Glader gör sitt jobb och signar den där ledande centern som vi aldrig fick. Jag skiter i slutspel och budget, ge mig Susse från 2007. Lös det bara. Just ja, backar också. Ge mig två stabila backar som inte är valpar och kostar oss en massa baklängesmål.
Kommentera

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Gavelo:

Det är inte det att Niderbach är dålig men jag tror ändå man får ut mer av förstakedjan om man kör Rockwood där. Visst han är svagare i hemjobbet och defensiven men å andra sidan har han då Harju och Karla med sig som får hjälpa honom. Tror den kedjan skulle få betydligt mer offensiv och hota mer med Rockwood som center. Sedan gillar jag inte när man sätter ihop PP formationer över flera kedjor, det blir så ojämnt fördelat med istid och man kan komma fel med bytena efter sitt PP när man ska in i ordinarie kedja. Så ska Rockwood spela PP med Karla och Harju så låt honom gå där i 5 mot 5 också.

Niderbach kanske skulle komma mer till sin rätt i en andra med Haag och Ohlsson på kanterna, där han ska vara den som har mycket puck och fördelar spelet.

Men visst gör han det bra för att vara 18 år och han är inte en av de juniorer som faller igenom, dom har vi på backsidan främst.
Kommentera