1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145654

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Gavelo:

Det är inte det att Niderbach är dålig men jag tror ändå man får ut mer av förstakedjan om man kör Rockwood där. Visst han är svagare i hemjobbet och defensiven men å andra sidan har han då Harju och Karla med sig som får hjälpa honom. Tror den kedjan skulle få betydligt mer offensiv och hota mer med Rockwood som center. Sedan gillar jag inte när man sätter ihop PP formationer över flera kedjor, det blir så ojämnt fördelat med istid och man kan komma fel med bytena efter sitt PP när man ska in i ordinarie kedja. Så ska Rockwood spela PP med Karla och Harju så låt honom gå där i 5 mot 5 också.

Niderbach kanske skulle komma mer till sin rätt i en andra med Haag och Ohlsson på kanterna, där han ska vara den som har mycket puck och fördelar spelet.

Men visst gör han det bra för att vara 18 år och han är inte en av de juniorer som faller igenom, dom har vi på backsidan främst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Men kvällens största fråga är ju vart fan våra värvningar är.

Sedan vill jag att allehandas reportrar gör skäl för lönen och tar reda på hur det är med de skadade spelarna och när vi kan räkna med att Viklund och Corrado är åter i spel, iaf den sistnämnda känns livsviktig.
Kommentera

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Rytter: Jag är helt enig, Rockwood kommer bort som det är nu och det är bara slöseri med bra spelare, jag vill som dig, sätta Rocky som center med Harju och Karla för att få ytterligare en offensiv dimension i den kedjan.

Sen kan Theodore centra 2a med Haag och valfri ytter osv.

Dock hoppas jag att man hittar en 1a Center, sen kör Rocky som 2:a och Theodore som 3:e
Kommentera