1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480205 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155514

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
puffe: Svenningsson är i ärlighetens namn en Linus Pettersson med ett fräsigare namn. Han är lika bedrövlig defensivt och sett till poäng per minut är han snarast långt efter LP. Visst har han en annan tyngd och fysik, men vad spelar det för roll när han aldrig utnyttjar den till någonting konstruktivt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett: Då tycker vi olika. För mej är Svenningsson en spelare som bara väntar på att explodera. Ingen jätte, men tyngd ändå, tappar puck på fel ställen ibland, men senaste matcherna tycker jag han varit en av våra bättre, speciellt ihop med rockwood. Förhoppningsvis en ledande spelare kommande säsong.

Vill se LP lyckas i MoDo med såklart
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett:

Jag tycker inte att det ens går att jämföra spelarna, Svenningsson är en mycket bättre spelare än LP, men han har en väldigt tung säsong där det gått emot poängmässigt, han skapade ju mycket chanser i början men puckarna och poängen ville inte in. Men han river och sliter och kämpar och bidrar med energi trots att poängen inte trillar in. Vågar lova att Svenningsson kommer ha en betydligt bättre karriär än vad LP kommer att ha, samt att Svenningsson förmodligen hade gjort mer än 15p på 21 matcher i div 1.

Slarvet finns där från Svenningsson också speciellt övermodet i egenzon, men en stor skillnad till Svenningssons fördel är att han faktiskt kan freda sig och vinna närkamper samt att han sällan dräller runt blålinjen i offensiv zon och bjuder på spelvändningar. Vet inte hur många gånger jag sett LP komma in på kanten och sedan söka en backhand flip in mot mitten som bryts och ger kontring, eller en annan variant han har är att bromsa in vända upp och på forehand söka mitten med resultat att pucken bryts. Här har Svenningsson ett betydligt mer seniorspel där han lägger den den djupt eller själv åker ner med den djupt och inte är rädd för att det ska smälla.

Så jag tar Svenningsson över LP alla dagar i veckan, dels för att han redan nu är en bättre spelare samt att potentialen är betydligt högre.
Kommentera