1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474586 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155530

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett:

Jag tycker inte att det ens går att jämföra spelarna, Svenningsson är en mycket bättre spelare än LP, men han har en väldigt tung säsong där det gått emot poängmässigt, han skapade ju mycket chanser i början men puckarna och poängen ville inte in. Men han river och sliter och kämpar och bidrar med energi trots att poängen inte trillar in. Vågar lova att Svenningsson kommer ha en betydligt bättre karriär än vad LP kommer att ha, samt att Svenningsson förmodligen hade gjort mer än 15p på 21 matcher i div 1.

Slarvet finns där från Svenningsson också speciellt övermodet i egenzon, men en stor skillnad till Svenningssons fördel är att han faktiskt kan freda sig och vinna närkamper samt att han sällan dräller runt blålinjen i offensiv zon och bjuder på spelvändningar. Vet inte hur många gånger jag sett LP komma in på kanten och sedan söka en backhand flip in mot mitten som bryts och ger kontring, eller en annan variant han har är att bromsa in vända upp och på forehand söka mitten med resultat att pucken bryts. Här har Svenningsson ett betydligt mer seniorspel där han lägger den den djupt eller själv åker ner med den djupt och inte är rädd för att det ska smälla.

Så jag tar Svenningsson över LP alla dagar i veckan, dels för att han redan nu är en bättre spelare samt att potentialen är betydligt högre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Rytter: Svenningsson är helt horribel i försvarsspelet och passningsspelet. Det finns ingenting seniormässigt där. Sedan hajar jag såklart att han har en högre offensiv potential än LP: Skillnaden är att Svenningsson förmodligen kommer vara borta till nästa säsong, medan LP är en kille som vi över tid skulle kunna få rejält med nytta av i HA.

Men du tycker förstås fortfarande att det var rätt att släppa "grannens grabbar" Wernblom, Wahlgren, Ingman, Oscar Pettersson, Victor Öhman med flera bara för att de inte exploderade när de var 20 år gamla?

Jag har lätt att acceptera att vi är ett strykgäng om vi kör med grannens grabb än när vi köper trötta transatlanter och allsvenska brunkare.
Kommentera