1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474610 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155616


Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
mightyquinn: Såg just det där idiotiska inlägget. Användaren i fråga heter alltså ”svenska_masspsykosen”. Ingen överraskning att det inte är så mycket intelligenta saker som kommer ur den munnen.

Tror nog exakt alla MoDo-supportrar känner enorm frustration och besvikelse över den här säsongen, men ”lyckligtvis” så är det bara ett fåtal som yttrar sig på det där viset. Känner verkligen med Glader och familj.

Står alltid bakom och stöttar MoDo.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
mightyquinn: Twitter brukade vara bra, numera internet´s soptipp.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
mightyquinn: Bra exempel som visar just det jag pratade om i mitt förra inlägg. Den första kommentaren är extremt osofistikerat och otrevligt, men inget hot. Det bör absolut inte censureras eller plockas bort. Låt idioten sova av sig ruset och skämmas i morgon istället när hen upptäcker vad hen har skrivit.

Det andra inlägget innehåller däremot en uppmaning om att spränga Fjällräven Center i luften. Utöver dessa innehåller det tämligen otrevliga antydningar. Detta skulle kunna klassas som olaga hot, även om det inte är alltför explicit, men eftersom det ligger på gränsen bör det definitivt plockas bort.
Kommentera