1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2155622

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett:

Du kanske ska läsa vad som skrivits innan du kommenterar hoten och försöker förminska det.

Om någon skriver "Fredrik Glader: Avsluta ditt liv innan någon annan gör det åt dig"

Det tycker jag är väldigt illa och inget som ska förekomma kring vår klubb.

Sedan att vår officiella hemsida inte skriver ut det i klartext tycker jag är helt rätt med respekt för fredrik och hans familj, dom ska inte behöva återge hoten i detalj för att kunna producera ett uttalande på hemsidan och ta avstånd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Rytter:
Var det BLM igen som var i farten?
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Rytter: Jag måste även tillägga drevet mot den stackars ovetande Julia som tog över det otacksamma jobbet efter Frank, tragiskt vad supportrarna klagade! Jag mailade henne om några önskemål gällande musiken under pausen i matcherna och döm om min förvåning så fick jag svar direkt.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Rytter: Var har jag förminskat det? Du får ha i åtanke där vi lever i en tid då Twitter raderar inlägg från Trump där han fördömde stormningen av Kapitolium, för att strax därefter stänga av med motiveringen att han "hade uppmanat till våld" (vilket förstås inte var sant, men var omöjligt att bevisa eftersom inläggen var bortplockade).

Jag var väl rätt tydlig med att jag trodde att det här fallet var allvarligt eftersom MoDo reagerade så starkt och om du läser mitt andra inlägg, så tar jag upp just den kommentaren du skriver som ett potentiellt olaga hot som eventuellt bör polisanmälas.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Rytter: Får ju inte kommentera dina inlägg Rytter, men nu är du en statsman
Kommentera