1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480471 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155636

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Gäsp: Det har inte funnits något drev mot Julia. Däremot har jag och flera, med all rätt, andra ifrågasatt hennes ishockeykunskaper och förmåga att uttrycka sig i skrift, samt att extremt lite innehåll har producerats till MoDo Channel. Kritiken har förövrigt inte riktats mot Julia, utan snarare mot de personer som har satt henne i en roll som hon kanske inte riktigt behärskar (ännu).

Jag har själv blivit satt på jobb som jag inte har kompetens för, och blivit nedringd av arga användare som har skällt på mig, och det är verkligen ingen rolig sits. Likväl hade det varit fel att rikta ilskan mot användarna, då det är chefen som är direkt ansvarig för att ha satt mig i den utsatta positionen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett: Jo det har funnits ett drev mot henne på diverse forum. Jag köper det du säger och i många av fallen har nog kritiken handlat mer om de som anställde henne än just Julia. Men jag tycker fortfarande synd om henne som blev anställd!
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett: eller för att du tog ett jobb du inte var kapabel till :) Inget illa ment, men ibland pratar folk till sej positioner de inte kan leva upp till.

Bara ett exempel så har inget med dej att göra
Kommentera