1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481093 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155637

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Bad_Brett: eller för att du tog ett jobb du inte var kapabel till :) Inget illa ment, men ibland pratar folk till sej positioner de inte kan leva upp till.

Bara ett exempel så har inget med dej att göra
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
puffe: Touché. Jag håller såklart med, även om det ibland kan vara så att man blir anställd för någonting annat, men sedan blir tvungen att ta på sig roller som man egentligen inte är bekväm med på grund av att det kört ihop sig med övrig personal.

Min poäng är att om det står i arbetsbeskrivningen att man skall skriva matchreferat, ja, då bör man kunna göra det. Och om man inte kan det, får man råplugga i en månad på hur matchreferat skrivs. Och efter det kan man be en kollega eller kompis korrekturläsa det man har skrivit.

Hade en 60-årig gubbe fått jobbet och förväxlat "bortaplan" och "anfallszon" så hade det blivit skämtartiklar om detta i kvällspressen. Men jag tänker inte bedöma folk baserat på ålder eller hur de ser ut, utan på jobbet de utför. Språket har varit undermåligt och ibland direkt omöjligt att förstå, med formuleringar som att "ta med sig avbytarbåset på bortaturnén" eller "mycket spel på bortaplan i matchen". Jag tvivlar inte på att hon kan lära sig dessa grejer med tiden, men precis som du säger, hoppar man på en sådan tjänst utan att se till att förbereda sig ordentligt, då får man vara beredd på (mild) kritik. Framförallt om man skall fylla Franks skor.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
En kort sammanfattning av kvällen.

Lysande start, sen härdsmälta, men vi närmade oss plats 10 med en poäng ikväll ändå.

Olustiga hot mot ledare i Modo, hoppas personen identifieras.



Får vi med Zykov på fredag?

God Natt alla
Kommentera