1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479863 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158719

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Verkar ha gått bra idag ser jag. Ber till gudarna att det går lika dåligt föe kik och väsby då för ser inge vidare ut med ett ev kval
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
wolper: Såhär går det för företag som slutar prioritera kompetens och driv, och istället kompisrekryterar och fokuserar på fel saker. Den skadliga kultur detta kan orsaka bör inte underskattas. De som väl har driv, blir snabbt utbrända och ger till slut upp.

Jag har länge trott att MoDo var på rätt väg, men inser nu hur fel jag hade. Det var en chimär som kunde upprätthållas tack vare ett fåtal individer. Hellkvist, Frank, Widebro, Toby och ett gäng talanger gav känslan av att klubben hade blibit attraktiv och professionell. Men det var ett luftslott, för så fort kompetensen lämnades, är allt precis som förut igen.

Detta löses inte med ett nytt tränarpar. Eller en ny sportchef. Det krävs en kultur i föreningen, där alla känner att är det är en förbannad ära att jobba för MoDo, där personer från alla bakgrunder är välkomna, så länge de är villiga att ge allt. Inga med "måndag till onsdag hämtar jag på förskolan"-mentalitet, tack, utan hungriga människor som ser detta som sin livs chans att förverkliga en dröm.
Kommentera