1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158944

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Monno: Jag tycker det är förskräckligt fult att föra diskussioner och ”vara överens” med en annan klubb under säsong oavsett om man är en stjärna eller junior.

Att det dessutom kommer ut i Media är ännu sämre.

Vilka signaler sänder detta till övriga laget som kanske kämpar för överlevnad eller en Shl plats?

Nu kan man inte ställa Strömgren åt sidan då vi inte vet om han är klar för Rögle, men skulle man få svart på vitt att han är klar för Rögle så tycker jag man ska ställa spelaren åt sidan oavsett vart man befinner sig i tabellen som en tydlig signal till övriga spelare, ledare, fans och sponsorer att detta inte är okej!

Men Modo måste se sig i spegeln varför Theodore valde Frölunda , varför Wallinder 18 och nu Strömgren 17 väljer Rögle ist för Modo.
En rejäl reality check behövs för samtliga i Modos ledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Gavelo: Theo valde Frölunda för att han ville spela med sin bror Adam som inte skulle komma in på modos hg. Dessutom ville de ha en liten etta i stan för att slippa pendla.
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Gavelo: Men då ska vi ju inte lägga pengar och tid på dessa välkammade "Småstjärnor" så länge vi är i HA. Då ska vi ju tokvärva galna tjeck å slovaker med vinnarskalle tills dess att vi går upp till den plats där dessa snorvalpar vill skina och hänga med sina feta agenter innan nästa äventyr de vill dra iväg på..Vinkar knappast tacksamt "hej då! denna gång heller.
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Gavelo: Det är frågan dock vad anledningen är. Är det bättre förutsättningar i J-lagen som lockar, så kan man diskutera om det är värt att slänga in mer resurser på den delen.
MoDo är detta enda lag i HA som satsar så hårt på sina juniorer, kanske mer värt att gå all-in på A-laget.
Tror dock det är A-lagets debacle som är anledningen till att dom drar, om de kommit upp ifjol med den säsong man hade då hade de säkert stannat.
Kommentera