1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2159528

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Rytter: Svara på mina två frågor
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Confusius:

Läs själv vad Hedin säger så ser du vem som ansvarar för rekryteringen av ville, och vem som skött processen och rekomenderat honom som huvudtränare.

Om du inte förstår rekryteringsprocessen efter tidigare inlägg samt det nedan så är det inte lönt att förklara mer.

Glader har huvudansvaret för rekryteringen av ville, inte widebro som du tror.

Kan det störa gruppen att ni varit tydliga med att ni ska rekrytera tränare för nästa säsong?

– Det är en pågående process och Fredrik jobbar kontinuerligt mot marknaden och agenter. Vi måste vara förberedda på att allt kan hända och då kan det bli lätt att tappa fokus. Där jobbar Fredrik otroligt hårt.

Men är Fredrik Glader med i rekryteringen av tränare? Så uppfattade inte jag Johan Widebro, han har sagt att det är styrelsens uppgift att rekrytera tränare.

– Sporten jobbar med daglig basis med spelare och tränare och det skulle vara svårt om en vd och sportchef inte fick göra sitt arbete, det ingår i deras arbetsuppgifter.

– Men styrelsen säger ja eller nej när det handlar om de positioner Johan pratade om, och då pratade han om huvudtränare, sportchef och vd.

– Men sedan är det den sportsliga organisationen som sköter det dagliga arbetet och alla kontakter. Det hade varit konstigt annars om man inte får sköta sitt jobb, säger Pierre Hedin.
Kommentera