1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478606 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159529

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
puffe: Jag tycker det blir fel att peka på juniorer även om det visar sig att Styf och Wallinder inte riktigt klarat av Allsvenskan i detta matchtempo, jag tycker det är mer legitimt att gnälla på seniora spelare som faktiskt är snäppet sämre.
Sen är det såklart inte hela sanningen för modos kräftgång men jag tycker faktiskt att mycket i spelet blivit bättre under Sunken men resultaten har uteblivit pga att vi gör för många enkla misstag som motståndarna gör mål på, det är basic saker som absolut inte ska ske på denna nivå men ändå så händer det hela tiden i match efter match, och en kille som är helt outstanding på att stå fel, åka fel, markera fel är Enström, faktum är att nästan allt han gör på isen blir fel och därför bör man sätta honom på sidan och egentligen spela valfri spelare, Lovric tex.

Men själva grundproblemet är att Modo från organisationshållet gjort det mesta fel sedan förra säsongen slutade och det är därför vi slåss för överlevnad just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Gavelo: Helt rätt av dig, vi ska försöka undvika hänga ut juniorer. Det är ALDRIG deras fel att dom kastats in i hetluften.

Våra spelare är helt enkelt för dåliga, vi har varit lika jävla usla under 3 tränare nu! Håller även med dig i att vi spelar lite bättre nu under Sunken, trots att han har sämre poängsnitt.

På backsidan har vi fyra backar som inte har en aning om hur man uppträder defensivt (Enström, Ytterell, Öhman, Boivin) varav tre av dom ju är exakt samma spelartyp (Ytterell, Öhman, Boivin) ställer man ut fyra defensiva katastrofer med 2 två småpojkar så ber man ju om trubbel minst sagt! Det är en total gåta för mig hur man kan sätta ihop en sådan backuppsättning! Man har kanske råd med en defensiv katastrof i en backuppsättnig, men fan inte fyra!!!

Om man nu har någon tanke med nästa säsong, tar jag för givet att man spolar åtminstone Enström, Öhman, Boivin.
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Gavelo: Ja, jag pekar inte ut juniorer, mera att vi alltid ska ha nån syndabock, när laget havererar. du är ju smart så du förstår nog va jag menar. Jag tror aldrig att det är en spelares fel
Kommentera