1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

348657 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2159597

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Trustor: Det otäcka är att vi nu vänt på varenda sten det går att vända på och allt blir bara sämre o sämre.
Lag som KIK eller Väsby är liksom lite inställda på ett kval och mentalt förberedda på det sedan länge, kanske redan när säsongen startade.
Vi blickar säkert fortfarande upp mot tiondeplatsen och fattar fortfarande inte att kval kan bli en verklighet.
Finns inte på kartan att vi skulle slå något av lagen i kvalet, vårt mentala haveri kommer aldrig orka det, samt att vi nog inte ens då fattar att det är där vi spelar.
Dessutom känns vår tränarduo sådär måste jag säga, inga att luta sig emot när det blåser.

Vi är det lag som har överlägset mest att förlora på en degradering, jämfört med de båda lagen.
Som vårt spel sett ut under lång tid och det mentala haveriet kommer avgöra den kampen.
Ser exakt samma mönster i HV71, man försöker med allt och det går bara utför.
HV kan mycket väl ta vår plats i HA till nästa säsong.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Robin Ztorken L: Oj då, nu var vi där igen... de gäller att inte ge upp. Jag håller med om att detta år på många vis liknar de år Modo föll ur shl men med en viktig och stor skillnad. Nu är både föreningen och fans mer ödmjuka och inser att risken finns att trilla ner. Den insikten och ödmjukheten fanns verkligen inte mot Leksand och var sorglig att på nära håll bevittna....... Därför både tror och hoppas jag att Modo klarar upp detta denna gång, nu gäller de för f....n att knyta näven och köra på så att blodsmaken börjar kännas i munnen...........
+1
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Robin Ztorken L: Håller med, jag har inte koll på statistiken men hur ser +/-, poängsnitt etc ut under Sunqens ledning jmf med de tidigare tränarna? Jag tyckte mig kunna ana någon form av temporär kvalitetshöjning direkt när Sunqen tog över, men de kan ju bero på den mentala "nystartseffekt" som ofta uppnås med en ny tränare. Tror väl att Styf hade samma effekt i början. Nu ser det pissgrått ut.

Sunqen är ingen tränare som jag skulle skriva något långt kontrakt med. Karlin, Freddan, Johan Hedberg, SSK-tränaren (?) de känns på en annan nivå och skulle vara intressant att se i exempelvis Modo framöver.
+1
Kommentera