1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159734

Sv: Silly season
Snipan:

Vi diskuterade ju detta igår här och jag är på din linje och tror med stor säkerhet att det du beskriver är så det fungerar.

Glader är den som gör allt arbete och driver och äger processen samt rekommenderar vilken kandidat vi ska gå efter och prioritering av kandidaterna.

Styrelsen är mer där för att avgöra risker och vara ett skyddsnät precis som du säger.

Men att någon annan är Glader är den som tar fram namnet och kandidater och rekommenderar är för mig helt uteslutet, sedan bollar man säkert saker med styrelse/vd under processens gång t.ex om olika tränare vill ha olika kontraktslängd vill vi som klubb rekrytera huvudalternativet på 1år om vi känner att det är risk att denna drar efter 1år, eller vill vi gå på annan kandidat som vill ha ett längre kontrakt. Sedan att det är styrelsen som har det formella och signerar avtalet är en annan sak.

Se bara hur det gick till när Sunken togs in, Sunken bekräftade ju själv att det var Glader som tog kontakten och informerade om läget och vad som inte funkat och vad man ville ha in osv. Ifall det nu var styrelse och vd som helt rekryterar tränare som vissa tror borde det ju vara Widebro eller någon från styrelsen som skött detta och tagit kontakten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Det är ju ett smart sätt att ta bort lite av pressen från individen. Det är väl lite som att chefen måste godkänna inköp som görs på ett företag, utan att för den sakens skull vara den som tar fram specifikationerna.

Om en dator sedan kostar 50 000 mer än en annan, kanske chefen ber om en ordentlig motivering till varför det dyrare alternativet skall väljas.

Så ja, det är uppenbart att det är Glader som väljer, även om styrelsen säkerligen har vetorätt.

Däremot är det uppenbart att Glader inte hade någonting att göra med sparkningen av Styf.
Kommentera