1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159941

Sv: Silly season
KB65:
Jag var skeptisk för 4 år sen men han verkar kunna hantverket och lever för hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Varför är vi skeptiska till Karlin? Är det bara för pressen som ska medfölja? Om pressen är så hög att spela och träna modo måste vi fans nog sänka våra förväntningar då det är vi och inget annat som får den pressen att framstå som brutal. För jag tror att i övrigt så skiter nog spelare och ledare i vad allt annat än de riktlinjer som själva satt upp för säsongen och hur högt fansen skriker om hur värdelösa dom är.

Karlin har gjort det bra i Västervik, gjorde det bra rent resultatmässigt i SHL med Mora. Är det att han upplevs som slö och oengagerad i yrket för att han inte är helt frälst på videoanalyser, PDO och all annan skit som fokuseras på istället för att grisa in puckar, täcka skott och bara vinna matcher? Då tänker jag att det kan byggas bort med en stab runt om som tillgodoser tränaren med material som kan användas om han vill det. Önskar spelarna mer individuell utveckling, anställ en skills coach som är specialiserad på det som dom kan lattja med.

I övrigt tror jag nog att Karlins ställer rätt stora krav på sina spelare och sig själv och bevisligen så lyckas han ju få ihop grupper som fungerar bra och klarar av att prestera.
Kommentera