1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480279 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159950

Sv: Silly season
Tarasov: Varför är vi skeptiska till Karlin? Är det bara för pressen som ska medfölja? Om pressen är så hög att spela och träna modo måste vi fans nog sänka våra förväntningar då det är vi och inget annat som får den pressen att framstå som brutal. För jag tror att i övrigt så skiter nog spelare och ledare i vad allt annat än de riktlinjer som själva satt upp för säsongen och hur högt fansen skriker om hur värdelösa dom är.

Karlin har gjort det bra i Västervik, gjorde det bra rent resultatmässigt i SHL med Mora. Är det att han upplevs som slö och oengagerad i yrket för att han inte är helt frälst på videoanalyser, PDO och all annan skit som fokuseras på istället för att grisa in puckar, täcka skott och bara vinna matcher? Då tänker jag att det kan byggas bort med en stab runt om som tillgodoser tränaren med material som kan användas om han vill det. Önskar spelarna mer individuell utveckling, anställ en skills coach som är specialiserad på det som dom kan lattja med.

I övrigt tror jag nog att Karlins ställer rätt stora krav på sina spelare och sig själv och bevisligen så lyckas han ju få ihop grupper som fungerar bra och klarar av att prestera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Modo-Målet: Pressen kommer väl egentligen från styrelsen först av allt, sen påverkar såklart vi fans det hela också.
Jag tycker målsättningen just den här säsongen har varit helt orimlig från start. Parodi att slå sig på bröstet om topp 6 när laget var cementerat i botten kring nyår.

Det var väl första gången under hela vår vistelse i ligan, som vi faktiskt fick uppleva hur det är att vara så långt ner i hierarkin som vi är och tappa i princip allt. Kombinera detta med en helt unik säsong mitt i pandemin.
Men man hade så jävla bråttom upp lagomt till 100-årsfirandet så det var viktigare att chansa på viktiga positioner i lagbygget och hoppas på det bästa än att bygga om från grunden.

Oavsett vem som kommer in som tränare eller sportchef framöver, så måste man ännu en gång lägga upp en långsiktig plan för att ta steget upp. Då kan vi börja prata om målsättningar som topp 6 igen.
Kommentera