1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478786 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2161942

Sv: Silly season
BobbyG:

Egentligen bara Corrado jag vill ha kvar till 100%. Resten beror på vad vi hittar utifrån och pris.

Sedan är det väl Sveningsson jag vill se i ett stabilare lag, hann har kvalité för att producera bra på denna nivå, och denna säsong har allt gått emot honom. Sällan man hittar spelare, med den farten, intensiteten och fysiska sidan samtidigt som de är rätt tekniska och har bra skott, i rätt omgivning kan han nog producera 30-40p, dessutom ung och utvecklingsbar.

Harju, där beror det helt på kostnad och roll i laget.

Åhström, nej jag ser faktiskt inte en stor uppsida här, tror sveningsson har mer potential att vara en offensiv kraft. Ser inte riktigt en roll för honom i kommande lag

Tjärnström har jag gärna kvar ett år till, gör sällan bort sig och klan bli en bra defensiv center på denna nivå, förmodligen billig också. Kan ta en plats i fjärde/extra.

Persson beroende på vad vi hittar, tycker han klarar defensiven bra för att vara en i grunden offensiv spelare. Kanske en plats i tredje tillsammans med Ohlsson. Men gör inget om han lämnar heller. Starkn på puck och kreativ i anfallszon.

Jellvert har ju haft en tung säsong, men otroligt nyttig spelare, beroende på kostnad kan jag tänka mig att ha kvar honom för en tredje/fjärde.

Öhman, svår att bestämma sig kring. Kan han bara hitta en jämnare nivå skulle han vara given att behålla för tredje backpar. Sista chansen och kontrakt på 1 år?

Haag, är också en stabil spelare, men vi kan nog hitta någon bättre, så gör inget om han lämnar. Gillar dock farten och att han är stabil över hela banan.

Spelare jag absolut inte vill ha kvar:

Lundin
Dackell
Boivin
Enström
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Persson tycker jag, precis som du skriver, kan hålla i pucken. Detta har varit en svaghet hela säsongen (snarare de sista 10 åren), så behåll!
Kommentera

Sv: Silly season
Frugan min ville bara att jag skulle skriva att hon vart så glad över helgens insatser av hennes kära modo att hon swishade in 2.500 kr till modo.
Kommentera