1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2161965

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Skriver vi inte nytt med Svenningsson så kommer vi sannolikt ångra det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Vi får väl ångra typ alla spelare vi släpper? ;-)
Björka verkar gå mot skytteliga titeln för övrigt. Kul för honom! Hoppas han tar den och att någon ger honom en SHL chans. Än om han nog blir kvar i HA resten av karriären...

Sven kan såklart bli riktigt jäkla bra. Men är lite inne på Bad Bretts spår. Han verkar sjukt beroende av vem han spelar med.
Sen tycker jag han fuskar så kopiöst i vissa lägen. Spelar inte klart situationen så att säga.
Men kan ju bro på att han är ung. Men vi har nog inge som tappat puck påväg framåt i mittzon så ofta som honom. Gärna när det ska bytas...
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Underbart att komma in i boken och känna positiva vibbar och ni pratar framtid, istället för att älta hur jäkla dåliga vi är. Tidig silly men underhållande läsning.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov:

Frågan är om han vill vara kvar. Vill han det är det tjänstefel att inte förlänga. Han är god för 30-40p i en andrakedja och spel i PP2.

I ett lag med vettigt spelsystem så kommer hans brister i egen zon inte att synas lika mycket. Det var ju främst när vi försökte vara överkonstruktiva och alltid spela oss ut och ha kontroll han hamnade i svåra situationer, i dessa matcher där vi lyfter ut vid press och spelar enkelt och rakatr så blir det mindre misstag från honom och han kan nyttja sin fart i omställningar.

För mig går han före t.ex åhström alla dagar i veckan.
Kommentera