1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474617 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162331

Sv: Silly season
BobbyG: Tror Modigs blir en bra värvning. Hans skott är på en väldigt hög shl nivå. Konstigt att han inte fick spela mer för Oskarshamn med tanke på den produktion han har stått för på den lilla istiden han har spelat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
#13: Trots all skit som varit denna säsong på ledarsidan finns det en sak som återkommer gång på gång.
Det är att man jobbar så hårt i klubben, och känslan när dom säger det är att det byggts upp en ”vi mot världen”- känsla.
Nedanstående stycke är ett urklipp med Sunqen ur Allehanda, men också Ville Nieminen, Pär Styf och Urban Omark har nämnt det flera ggr.
Till en början tog jag det mest som floskler, men när det upprepas gång på gång tror jag det finns en eld bakom all rök..

”– Det har varit en ära att få vara med i det här gänget. Jag önskar att de som inte är här dagligen kunde få vara flugor på väggen och verkligen se hur alla jobbar för den här klubben. Alla – ledare i sportavdelningen, fysion, spelarna, vi tränare – jobbar så hårt för Modo, säger Sundquist och fortsätter:

Magnus Sundquist och Peter Johansson anslöt till Modos tränarbänk under säsongen.
– Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på uppdraget. Det finns så mycket potential i den här klubben och nu gäller det att lägga en trovärdig plan som håller realistiskt. Sådana saker är alltid intressanta att vara med på.”
Kommentera